A cég

Fenntarthatóság

Számunkra nagyon fontos, hogy a következő generációknak is megmaradjon a Föld.

Hulladékgazdálkodás

Nem csak mi magunk figyelünk a környezetünk megóvására, hanem partnereinktől is ugyanezt várjuk. Olyan beszállítókat választottunk, akikkel közösen csökkenteni tudjuk az alapanyagok csomagolásából származó hulladék mennyiségét.

Energiafelhasználás alacsonyan tartása

Nem építettünk ki saját hűtőraktárat, hanem már meglevő hűtőházak szabad kapacitását használjuk termékeink biztonságos és szakszerű tárolására.

Csomagolóanyag-optimalizálás

Termékünk csomagolásának kifejlesztése során nem csak a gazdaságosság volt az elsődleges szempont, hanem a biztonságos és egyben környezetet kevésbé terhelő megoldásokra törekedtünk. A nehezen bomló műanyagok mennyiségét a lehető legkevesebbre csökkentettük.

Társadalmi felelősségvállalás

Hiszünk a zéró élelmiszerhulladékban, ezért termékünk fejlesztésekor elsődleges szempont volt olyan termék árusítása, amely a lehető legkevesebb, akár zéró selejtet eredményezi forgalmazó partnereink számára. A gyorsfagyasztásos technológiának köszönhetően termékünk eltarthatósága tartósítószer nélkül is 180 nap, és a praktikus, átgondolt csomagolási módnak köszönhetően egyszerre elég néhány terméket felhasználni.